Kas

ORHANGAZİ AHMET YESEVİ İLK/ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN İLAN

Okulumuz aile birliği olağan genel kurulu  03/11/2022 Perşembe   günü saat 13.00 da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Tüm birliğimiz üyelerimize duyurulur.

01/11/2021

Ali Ekrem TÜRKÖZ

Okul Müdürü

Tem

Okul aile birliğimizin15/06/2022 tarih ve 8 nolu karara ile okul formamız renkleri değiştirildi

May

Okulumuz Aile Birliğince 25/05/2022 çarşamba günü saat 12.00 da okulumuz bahçesinde kermes yap5ılacaktır. Kermesimize gelmeniz bizi mutlu edecektir.

Nis

Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin derslerine ve sınava yönelik çalışmalarına destek sağlamak amacıyla hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinin yedincisi, bugün paylaşıldı. Nisan ayı yardımcı kaynak destek paketinde 10 bin soru yer alıyor.

Mrt

Toplanma Alanları; afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar

geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın

tehlikeli bölgeden uzaklaşarak toplanabileceği güvenli alanlardır.

KODLAMA KURSUMUZ BAŞLIYOR

AYRINTILAR ALT DOSYADADIR.

Kas

Bursa İnovasyon Merkezi'nde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1. Ara tatil döneminde (15 – 19 Kasım) öğretmenlere ve öğrencilere yönelik girişimcilik ve teknoloji farkındalığı oluşturacak etkinlikler planlandı.

Ekm

Ekm

24 Kasım 2021 tarihinde yapılacak öğretmenler günü kutlama programları kapsamında ilimiz Resmi-Özel tüm okullarında bulunan öğrenciler arasında   ''ÖĞRETMENİM'' temalı Şiir  yarışması yapılacaktır. Eserlerin 01 Kasım 2021 tarihine kadar okul müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

Haz

"Deneyap Türkiye" Cumhurbaşkanlığımızın 100 Günlük Programında yer alan "81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi Kurulması" hedefi doğrultusunda, Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle hayata geçirildi.

Haz

Telafide Bende Varım  faaliyetlerine öğrenci , veli ve öğretmenlerin başvurularını bekliyoruz.

Haz

4. sınıf öğrencileri için hazırlanan çalışma fasiküllerinin 7, 8, 9 ve 10'uncu üniteleri meb.gov.tr ve odsgm.meb.gov.tr adreslerinde erişime açıldı.

01 HAZİRAN 2021 ZAMAN ÇİZELGESİ