Ekm

Covid-19 salgın sürecinin seyri dikkate alınarak 2020-2021 eğitim öğretim yılı, yüz yüze ve uzaktan eğitim imkânlarının birlikte kullanılmasıyla devam etmektedir. Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'nde yer alan "Dijital İçerik ve Becerilerin Gelişmesi İçin Ekosistem Kurulacak" ile "Dijital Becerilerin Gelişmesi İçin İçerik Geliştirilecek ve Öğretmen Eğitimi Yapılacak" hedefleri doğrultusunda pedagojik yaklaşımı kuvvetli, kavramsal derinliği önde tutan, konu bütünlüğü taşıyan, yüksek etkileşimli dijital içerik çalışmaları ile derslere yönelik akademik destek çalışmaları  Genel Müdürlüğümüzce yürütülmeye devam etmektedir.

21-25 Eylül 2020  1. Sınıflan ve  Anasınıfı zaman çizelgesi

Okulumuz anasınıfı öğrencileri ve 1. sınıf öğrencilerimiz okula başlayacaklar.

Ağu

31- Ağustos-18 Eylül 2020 Tarihlerini kapsayan EBA TV ders programı  aşağıda sunulmuştur.

Ağu

31- Ağustos-18 Eylül 2020 Tarihlerini kapsayan canlı ders programı zaman çizelgesi aşağıda sunulmuştur. Okulumuz  zaman çizelgesi bu program doğrultusunda  yapılmıştır. Öğrencilerimizin kendi EBA şifreleriyle sisteme girerek derslerinin saatini öğrenebilirler.

Ağu

Okulumuz öğrencilerinden evinde  televizyon ve internet erişimi olmayanların yararlanması için okul iletişim planı çıkarılmıştır.

Tem

Bakanlığımız tarafından  gönderilen tatil kitapları (1., 2., 3. ve 4. sınıflar için) okulumuza gelmiştir. Velilerimiz tarafından okuldan, salgın hastalıktan korunma  kurallarına uyarak alınması rica ederiz.

Haz

Okul aile Birliğimiz karaürıyla 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı okulumuz anasınıfı ücreti olarak aylık 50 TL belirlenmiştir. Fiyata yemek dahil değildir.

Nis

İlkokul ve ortaokul öğrencileri için 23 Mart 2020 tarihi itibariyle Bakanlığımız Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve TRT üzerinden hazırlanan uzaktan eğitime yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Yapılan çalışmalar kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla duyurusu EBA TV üzerinden de yapılan ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında serbest konulu, öğrencilerin hayallerini içeren öykü yazma çağrısı yapılmıştır. Öğrenciler tarafından yazılan öyküler en geç 12 Nisan 2020 tarihine kadar elektronik posta veya telefon aracılığıyla öğretmenlere ulaştırılacaktır. Öğretmenlere ulaştırılan eserler okul müdürlükleri tarafından 13 Nisan 2020 tarihine kadar il Ar-Ge birimine stratejigeliştirme16@meb.gov.tr posta adresine gönderilecektir. Gönderilen eserler arasından Bakanlık Komisyonu tarafından belirlenecek 100 eser 23 Nisan'ın 100. Yılı dolayısıyla oluşturulacak öykü kitabında yer alacaktır.

EBA TV İLKOKUL   PROGRAMI

Mrt

23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren uzatman eğitim başlayacaktır. Eba' da yığılma nedeniyle erişim olmadığında TV kanallarından eğitimi almak yereninde olacaktır.

Okullar açıldığında telafi eğitimleri yapılacaktır.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Haftalık ders programları yapılandırılarak, EBA ile internet üzerinden, TRT ile televizyondan gerekli telafi eğitim desteği sunulacak." dedi.

Mrt

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Wuhan kentinde görülerek hızla yayılan Covid-19 ve diğer solunum virüslerinin neden olduğu solunum yolu hastalığından koruma ve kontrol önlemlerinin alınması için okulumuzda  gerekli çalışmalar yürütülmektedir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığının 02/03/2020-22/04/2020 tarihleri arasında Türkiye geneli resmi/özel ortaokul öğrencilerine  yönelik, ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda "Hayalimdeki Okul" resim yarışması düzenleme talebi yazı ile bildirilmiştir.

Mrt

YENİ KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELERDİR?

YENİ KORONAVİRÜS NASIL BULAŞIR?

KORUNMAK İÇİN NELER YAPILMALIDIR?