İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 25/05/2021 tarih ve 160-25510766 Sayılı yazıları ile bildirilen;  Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini fark etmeleri, teknolojinin doğru kullanımının önemini kavramaları, bağımlılıklara karşı farkındalıklarını arttırarak daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmeleri ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirilmektedir. Proje kapsamında Bakanlığımıza bağlı ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenmektedir.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenmiştir.

Eğitime uzaktan devam edilecek.

Velilerimize yönelik Afet bilinci eğitimi  uzaktan eğitim yöntemiyle (Zoom)  07/04/2021 saat 20.00 da verilecektir.

Bu çalışma fasikülü;

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından,

Bolu Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Kahramanmaraş Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Karaman Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Kocaeli Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Malatya Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Manisa Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Mersin Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Osmaniye Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Sakarya Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Samsun Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Sivas Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Tekirdağ Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Tokat Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Trabzon Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Uşak Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Van Ölçme Değerlendirme Merkezi,

Yozgat Ölçme Değerlendirme Merkezinin

katkılarıyla hazırlanmıştır.

Bu çalışma fasikülünün dizgi ve tasarımı

Bolu Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından yapılmıştır.

Mrt

Koronavirüs (Covid­19) salgınıyla mücadele kapsamında, toplum sağlığını korumak, salgının yayılım hızını kontrol altında tutmak ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin etmek ve fiziki mesafeyi korumak amacıyla pek çok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen DYNED verimli çalışma yarışması 01 Ekim 2020-01 Haziran 2021 tarihleri arasında şartları tamamlayan yada geçen öğrenciler  arasından dereceye girenler seçilecektir.

Mrt

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ''Sağlıklı Beslenme, Hareketli Hayat ve Obezite'' konularındaki yüz yüze eğitimler, yaşanılan pandemi sürecinde gerçekleştirilememiştir. Bu dönemde Bursa il Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi  tarafından kukla karakterler kullanılarak çocuklara yönelik kısa videolar hazırlanmıştır. Söz konusu videolar  Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü htpp:// bursaisg.meb.gov.tr adresinde paylaşılmıştır.

Mrt

Esra DURAN öğretmenimizin  sınıfı Sabahçı olarak  Pazartesi- Salı -Perşembe - Cuma günleri yüz yüze eğitim yapacaklardır.

Figen KIRCI öğretmenimizin  sınıfı Öğlenci olarak Pazartesi- Salı -Perşembe - Cuma günleri yüz yüze eğitim yapacaklardır.

Not: Günlük 30 dakikadan  6 ders saati blok olarak işlenecektir. Çarşamba günler canlı ders yapılacaktır.

Şbt

(01 MART 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN)

Şbt

01 mart 2021 tarihinden itibarenTüm sınıflarda öğrenciler iki gruba ayrılacak, birinci grup Pazartesi -Salı günleri, ikinci grup Perşembe -Cuma  günleri okula gelerek yüz yüze eğitimi günlük  30 dakikadan  6 ders yapacaklardır.

Şbt

1 Mart Pazartesi anasınıflarımız ve ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle  açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek.

Şbt

Eba Tv de yayınlanan canlı dersleri öğrencilerimizin izlemelerini önemle irca ediyoruz.

Şbt

Müdürlüğümüz Temel Eğitim-1 Bölümü tarafından ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıflara yönelik uzaktan eğitim süreçlerinin ve çocuklarımızın gelişim alanlarının desteklenmesi için "Burası BİZDE" e-fasikülleri hazırlandı.