Okulumuz sıınfları arasında öğrencilerimizin moral ve motifasyonlarını artırma amacıyla etkinlikler yapıyoruz.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Şbt

Zaman birlik olma zamanı

Orhangazi Ahmet Yesevi İlk/Ortaokulu olarak öğretmen, öğrenci, veli ve hayırseverlerimizin desteğiyle deprem zedelere yardım toplamaya başladık. Toplanan  yardımları  tasnif ederek paketler halinde  deprem bölgesine gönderilmek üzere  teslim ettik..

Şbt

Ülke genelinde olduğu gibi, İlçemizde de ilk ve orta öğretim okulları yarıyıl tatiline girdi. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönem Sonu Yarıyıl Karne Dağıtımı İlçe  programı okulumuzda yapıldı. yapıldı. Karne dağıtımına İlçe Kaymakamı Sayın Süleyman ÖZÇAKICI, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Aydın SANCAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SAKARYA ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İNCE  katıldı.

Protokol üyeleri ana sınıfı, 1.sınıf ve 5.sınıflara karne dağıtımı yaparak öğrencilerimizin karne heyecanına ve mutluluğuna ortak oldular. Öğrencilerimize karnelerinin yanında kitap hediye edildi.

ÖZÇAKICI Öğrencilerimizin yarıyıl tatilini dinlenerek geçirmelerini, tatilde bol bol kitap okumalarını, 2.Döneme daha iyi hazırlamaları" tavsiyesinde bulunarak, "2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının 1. Döneminin başarı ile tamamlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, okul yöneticisi, öğrenci ve velilerimize teşekkür etti.

Karne dağıtımının sona ermesiyle 7 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2.Döneme kadar öğrencilerin yarıyıl tatili başladı. Tüm emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ekm

Okulumuz velilerine dil  konuşma terapisti Pınar KIRAN tarafından  Dil ve konuşma zorluğu konusunda seminer verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz  2 / B sınıfı öğrencileri Ebru çalışması yaptılar.

Eyl

İlçemiz Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Doktor Ayça BEYRET tarafından okulumuz öğrencilerine temizli ve hijyen eğitimi verildi.

Okulumuz  öğrencileri çocuk oyunları şenliğinde ilçe 2. si oldular.

2021-2022 Eğitilm ve öğretim yılı okul kermesimizi yaptık.

İlçe bazanda yapılan mini olimpiyatlarda  öğrencilerimiz yarıştılar.

Yarışmada son soruya kadar önde giden yarışma ekibimiz son sorulu bilemeyince dördüncülükle yetinmek zorunda kaldı

Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz okulları arasında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Mustafa BAYRAKTAR ilçe ikincisi oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okul Aile Birliği  yönetimi olarak İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sayın Mustafa SAKARYA ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

E twinnig projesi kapsamında öğrenciler her hafta yeni bir oyunla dersleri pekiştirerek eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Okul Müdürümüzün  bayram mesajı