23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADIK

Okullarımızın Kütüphanelerini zenginleştirmek ve öğrencilerimizin istifadesine sunulmak üzere  kitap sayısını arttırmak amacıyla Müdürlüğümüzce "Orhangazi İsterse Yapar" isimli kitap kampanyası başlatılmıştır.

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Duygu KURT  düzenledikleri sergide Doğal ve Yapay çevre konularına dikkati çektiler.

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu arasında  arasın da imzalanan işbirliği protokolü  kapsamında  düzenlenen Türkiye  Genel Akıl Ve Zeka Oyunları turnuvasına katıldık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü okulumuz etkinlikleri.

Mrt

İlçemiz İlkokullar arasında yapılan İstiklal Marşını okuma yarışmasında okulumuzu 4/A sınıfı öğrencisi Melis ÇELİK temsil etti. Öğrencimize , öğretmenimiz Zeynep Melike ÖZDEMİR e  ve destek veren ailesine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden 3-C sınıf öğretmeni DUYGU KURT " OYUNLARLA GELİŞİYORUM" isimli yeni bir eTwinning projesine başladı.

Ock

İlçemiz belediyesince  kapalı spor salonunda düzenlenen 2. Kitap Günleri etkinliğine okulca katıldık.

Ock

Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından olan ve aşırı kullanma ile gelecek nesilleri zor durumda bırakacak olan enerjinin gereği kadar ve bilinçli kullanılmasının sağlanması amacıyla ülkemizde her yıl 11-17 Ocak tarihleri arasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanmaktadır. Bu haftayı en iyi anlatan özlü sözlerden biri de "En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir".

Kas

İlçemiz çapında düzenlenen 24 Kasım öğretmenler günü  şiir yarışmasında öğrencimiz  İklim Sude IŞIK ilçe birincisi oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Aile birliği yönetim kurulu 24 kasım öğretmenler günümüzü çiçeklerle kutladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa

Kemal Atatürk'ü  vefatının 83. Yıldönümünde okulumuzca program düzenledik.

Kas

Dünya ve Türk tarihinin akışını değiştirmiş,  Türk Milleti'nin onur duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleri, devrimleri ile hep yaşadı ve yaşayacak

Kas

2020 Yılında eTwinning faaliyeti kapsamında okulumuz öğretmeni Çiğdem AVŞAR ın başarılı çalışmalarından dolayı okulumuz Avrupa etiketi ile ödüllendirildi.