Ekm

İlçemiz  kaymakamı Sayın Süleyman ÖZÇAKICI başkanlığında yapılan Okul Aile Birliği yönetim kurulları ile yapılan toplantıya  Okulumuzu temsilen başkanımız Zeynep ŞAHİN ve  başkan yardımcısı Burcu CEYLAN katıldılar.

Ekm

20/10/2021 Çarşamba günü İlçemiz Kaymakamı Sayın Süleyman ÖZÇAKICI okulumuzu ziyarette bulundular. Okulumuz hakkında idaremizden bilgiler alarak öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettiler.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü çerçevesinde 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'nda belirlenen şartları taşıyan okulumuz 'Okulum Temiz Belgesi' almaya hak kazandı.

Ekm

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmen ve öğrencileri 4 Ekim Hayvan Hakları gününün de etkinlikler yaptılar.

Eyl

Okulumuz aile birliği genel kurulu ardından 24/09/2021 Cuma  günü okulumuz kütüphanesinde yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz görevleri aşağıdaki şekilde belirlendi.

Eyl

Okulumuz aile birliği genel kurulu 22/09/2021 Çarşamba günü okulumuz bahçesinde  yapıldı.

Tem

15 Temmuz gecesi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz tek yürek olup darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğratmıştı. Selalar sokakları inletmiş, tüm ülkede milletimiz özgürlüğüne ve demokrasiye sahip çıkmışlardı. Türkiye'yi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanarak, 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler, ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır.

Tem

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, pandemi sürecinin etkisinin azaldığı ve yeni normalleşmeye geçiş yaptığımız bu dönemde 7 ilçe 7 okulda Portatif Yüzme Havuzları kurarak uzman eğitmenler ile 6-13 yaş aralığındaki yaklaşık 10.000 çocuğumuza ulaşarak ücretsiz yüzme eğitimleri verilmesi planlanmaktadır.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Temel Eğitim-1 Bölümü tarafından, okul öncesi eğitim sürecinin desteklenmesi ve uzaktan eğitim çalışmalarına yönelik kaynak materyal geliştirilmesi amacıyla "Dolu Dolu Anaokulu" e-fasikülleri hazırlandı.

Haz

Okulumuz bahçesi Belediyemiz ekiplerince yabani otlar biçilerek temizlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 101. yıldönümünü kutluyoruz.

Okulumuz yanındaki spor sahası altındaki metruk alanın kötü amaçlarla kullanılmasını engellemek için belediyemiz girişleri kapatmıştır. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Haftanın amacı, vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımalarını sağlayarak daha çok yararlanmalarını sağlamaktır. 11 Ocak 2012 tarihli resmî gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Halk Kütüphaneleri Yönetmeliği"ne göre kütüphaneler, hafta boyunca Türk Kütüphaneciler Derneği yanı sıra, diğer mesleki sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yaparak kutlama yapabilirler.