Ağu

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı'nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle...

Tem

Kapsayıcı eğitim öğretmen eğitimi  modülü geliştirilmesi programı eğitimi   başvurusu

Haz

Bursa Büyük Şehir Belediyesi tarafından hazırlanan Nesiller Boyu Kültürel Miras Fırsatlar ve Sorumluluklar Paneli ile ilgili e-posta yazısı ve panel afişleri  ekte  sunulmuştur.

Haz

Türkiye'de bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek ve paydaşların birbiriyle ilişkilerini geliştirmek amacıyla Bursa'da 11 – 12 Eylül 2018 tarihlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle "2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı" gerçekleştirilecektir. Bilim merkezleri, müzeler, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan akademisyenler ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği konferansta, bilim merkezleri alanında çalışan firmalar da stantlarıyla yer alacaklardır

Haz

İlkokul ve ortaokul öğretmenlerimiz ile 09/06/2018 Cumartesi günü saat 09:30´da 1/B sınıfında öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır.

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine 30/05/2018 Çarşamba günü saat 11.00' da İlçemiz Orhangazi İmama Hatip Ortaokulu tanıtım toplantısı yapılacaktır.

Türkiye' de her yıl  18-24 Mayıs tarihleri arasında  Müzeler Haftası kutlanır; bu haftada ülkemizin kültür varlıkları tanıtılır, eski eserlerin korunması ve  gereği anlatılır. Müzeler Haftasında müzelerimiz ücretsiz olarak açılır, müzeler gezilerek milli kültür ve tarih bilgimiz zenginleştirilir.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 99 yılı; Ortaöğretim okullarımızda coşkulu bir şekilde kutlanacaktır.

19/04/2016 tarihinde imzalanan Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı İş Birliği Protokolü ile oklumuz  3. sınıf öğrencilerine yönelik 11/05/2018  tarihinde Yetenek Tarama Testleri gerçekleştirilecektir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıldızlar futbol turnuvası kapsamında Gemlik Körfez  Ortaokulu ile 26/04/2018 Perşembe Cuma günü saat 12.00' da göl sahasında maç yapacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreni sunucusluğunu  oukulumuz Türkçe öğretmeni Yasemin SAVAŞIR yapacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreni saat 09.30  Cumhuriyek Meydanında yapılacak.