Ahmet Yesevi İlkokulu

710144meb.k12.tr
Adres
MURADİYE MAH. D.S.İ. SOL KANAL YOLU SK. A.YESEVİ İLKÖĞRT. SİTESİ AHMET YESEVİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 11 ORHANGAZİ / BURSA
Vizyon
Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencileriyle; demokratik hak ve özgürlüklere saygılı, bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı, kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, üretken, bireylerin yetiştirileceği tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Sevgi ve saygı ortamında; öğrenci merkezli eğitime önem veren, teknolojik gelişmelere açık, tarihi ve kültürüyle barışık çağdaş ve nitelikli eğitimin verildiği, öğretmen, öğrenci ve velinin tam katılımı ve işbirliğini sağlamış bir okul olmak.
Doğalgaz ile
Ulaşım
Bursa-İstanbul Karayolu(Turist yolu) hemen yanımızdan geçmektedir.Ulaşım çok çok kolaydır.
Muradiye Mahhallesi DSİ Sol Kanalyolu Sokak No: 11 Orhangazi - BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa´ya 47 km,Yalova´ya 48 Km uzaklıktadır.Orhangazi ilçe meydanına yürüyerek 5 dakikalık mesafededir.