Ali Ekrem TÜRKÖZ - Okul Müdürü

1964 Yılında Bursa Orhangazi Çakırlı Köyünde doğdum. İlköğrenimini Çakırlı İlkokulunda, orta öğrenimini Orhangazi Lisesi’ de yaptım.1986Yılanda Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yüksek Okulu Sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdim. 2010 Yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Lisans Tamamlama programını bitirdim.

1986 Yılında İlk atama olarak Gümüşhane İli Kelkit İlçesi Deredolu Köyü İlkokulunda göreve başladım. 1989 Yılında Bursa İli Orhangazi İlçesi Çakırlı İlkokuluna naklen atandım. Bu okulda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve müdürlük görevlerinde bulundum. 2010 Yılında rotasyon nedeniyle Bursa İli Orhangazi İlçesi Kurtuluş İlköğretim okuluna müdür olarak atandım. 2011 Yılında kendi isteğim ile müdürlük görevinden ayrılarak, Bursa İli Orhangazi İlçesi Çakırlı İlkokuluna öğretmen olarak atandım. 2015 Yılında girdiğim yöneticilik sınavını kazanarak, Bursa İli Orhangazi İlçesi Ahmet Yesevi İlkokulu’ na müdür olarak görevlendirildim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.