T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / ORHANGAZİ - Ahmet Yesevi İlkokulu

BURSA'DA 'ETWİNNİNG OKULU ETİKETİ' NDE YÜZDE YÜZ BAŞARI

Okulumuz bugüne kadar yürüttüğü eTwinning projelerinin meyvesini aldı.Okulumuz Etwinning okulu etiketi sahibi oldu.Bu sevindirici gelişme ile eTwinning çalışmalırının zirvesine tırmandık.Bu çalışmada lider durumda olan ve büyük emek veren öğretmenimiz Çiğdem AVŞAR'ı tebrik ediyor ve kutluyoruz.Bu yolrda yine çalışmalarını sürdüren Duygu KURT öğretmenize de teşekkür ediyoruz.Onların sayesinde geldiğimiz bu noktada artık öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi Avrupadaki Erasmus ortakları ile buluşturacağımız projeleri hedefliyoruz.Umuyoruz ki bu projeler yaygınlaşır eğitim için daha çok paydaş ve paylaşım ile eğitim öğretimimizin kalitesini artırırız.

Bursa'da eTwinning Okulu Etiketi kapsamında başvuru yapan 83 okulun tamamı okul etiketi almaya hak kazandı.

2020-2021 eğitim öğretim yılı eTwinning Okul Etiketi sürecinde etiket almaya hak kazanan okullar belli oldu. Bu kapsamda Bursa'dan başvuru yapa 83 okulun tamamı yüzde yüz başarı göstererek eTwinning Okul Etiketi aldı. Etiket alan okul sayısı Bursa'da geçen yıl 39 iken bu yıl 83 okulun daha eTwinning Okul Etiketi almasıyla 122'ye yükseldi.   

eTwinning Okul Etiketi'ne sahip olan okullar, Avrupa düzeyinde eTwinning ve eSafety için rol modelleri olarak tanınmasını ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluşturmasını sağlıyor. Bu okullar ayrıca dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında lider olarak tanınıyor. 

Okulumuz da  eTwinning Okulu olarak 83 okul arasında yer aldı. Başta Öğretmenimiz Çiğdem AVŞAR olmak üzere tüm emeği geeçenlere teşekkür ediyoruz.

VİDE0 İÇİN TIKLAYINIZ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 23.03.2021 14:53 - Görüntülenme: 8888
  Beğen | 1  kişi beğendi